MENORCA RESERVA DE BIOSFERA -DECLARADA PER LA UNESCO EL 8 D'OCTUBRE DE 1993-

MENORCA ES CONVERTEIX EN LA RESERVA DE BIOSFERA MARINA MÉS GRAN DE LA MEDITERRÀNIA APROVADA PER LA UNESCO EL 19 DE JUNY DE 2019

MENORCA TALAIÒTICA - DECLARADA OFICIALMENT PATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO AVUI DILLUNS 18 DE SETEMBRE DE 2023

diumenge, 18 d’octubre del 2015

CALA DE SANT LLORENÇ (ALAIOR) 2015











Cala Sant Llorenç està a vuit quilòmetres d’Alaior ("el Montpellier menorquí"), situada entre la punta homònima i sa Sarola.
Aquesta platja resulta de la confluència entre un entrant de mar i la desembocadura del Torrent de Torre Vella. També es caracteritza per tenir unes dimensions reduïdes (30 metres de longitud i 20 d’amplària), un talús de grava i arena de gra gruixut, així com per estar encaixonada entre penya-segats alts, abruptes, agrests i coronats d’una vegetació escassa (matolls).
El tram de litoral que uneix Cala Llucalari amb Cala Sant Llorenç registra en el seu punt mitjà una altura de 80 metres. Aquesta considerable altitud costanera es dóna en les següents 1,8 milles de distància que la separen de Cala en Porter.
L’arribada a peu és molt complicada, ja que es troba encaixada entre barrancs. Els pocs banyistes locals i turistes que s’acosten fins aquí solen fer-ho per la mar.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola m encantan ses teves fotos, jo he intentat arribar'hi dues vegades i no aconsseguim trobar es cami, on ens hem de desviar? Ens pots ajudar? Gracies

Magda Clopés ha dit...

Hola! Ara han tancat l'accés del camí amb una porta gran de ferro els nous propietaris i desconec si hi ha una altra entrada. Nosaltres no la vam saber trobar.
Una llàstima!